Protect

PROTECT

Bescherming stopt niet waar het glas begint, zeker niet bij Lerobel. De glasoplossingen binnen ons Protect-gamma beschermen personen, goederen en volledig ruimtes tegen verschillende soorten impacten, zowel zichtbare als onzichtbare. En dat voor binnen- en buitentoepassingen.

Wenst u veiligheidsglas te combineren met thermische isolatie en zelfs een gebogen glasoppervlak? Door onze expertise in het buigen en coaten van beglazing kunnen we moeiteloos verschillende functies samenbrengen in één product. Indien gewenst, kunnen we ook de plaatsing van de beglazing voor onze rekening nemen.

Meer weten?

Wenst u meer info over Lerobel Protect? Neem contact op met onze experten in veiligheidsbeglazing.

Contacteer ons

OPLOSSINGEN

Kogelwerend glas

Glas dat kogels verbrijzelt en niet vice versa, bestaande in verschillende weerstandsklassen. Deze beglazing is talloze keren getest op de schietbaan en garanderen een maximale veiligheid.

Brandwerend glas

Brandwerende beglazing van Lerobel valt onder de EI-klasse en biedt zowel bescherming tegen vlammen als tegen hittestraling. In hachelijke situaties kan dit het verschil tussen leven en dood betekenen. Dit vooral dankzij de aanwezige foam- of gellaag tussen de glasbladen.

Inbraakwerend glas

Bij Lerobel beschikken we over veiligheidsbeglazing in verschillende gradaties. Wij kunnen u met andere woorden bescherming op maat van uw noden en wensen aanbieden.

Stralingswerend glas

In de dagelijkse hectiek van een medische omgeving zijn geen fouten welkom. Hetzelfde geldt voor ons stralingswerend glas. Dankzij onze geavanceerde lagingsprocessen kunnen we nog hogere beschermings- en veiligheidswaardes garanderen. Onze coatingprocedures leiden dan weer tot duurzamere glasoppervlakken.

Zelf een vraag of een complex project?

Ons team van specialisten helpt u graag verder.

Contacteer ons+32 (0)11/28 68 28

Meer dan glas verwerken

80​​​​​​​ jaar vakmanschap

We zijn specialist in het verwerken van glas – van eenvoudig tot zeer complex. Al bijna 80 jaar verwerken en bewerken we glas tot op maat afgewerkte producten: snijden, slijpen, lagen, harden, buigen, verlijmen, zandstralen én plaatsen.

Gebogen glas dat ook isoleert. Monumentenglas dat de juiste uitstraling combineert met hedendaagse eisen qua akoestiek. Brandwerend glas dat meer doet dan enkel bescherming bieden. Hoe specifiek uw vraag ook is, we gaan de uitdaging aan om een antwoord op maat te bieden.

Plaatsing

Van het eerste adviserende gesprek tot snelle oplossingen op de werf.

Meer bekijken

Inspiratie

Met glas is veel meer mogelijk dan u denkt. Laat u inspireren.

Meer bekijken

Innovatie

Wij verleggen de limieten. Zodat u kan profiteren van de nieuwe mogelijkheden.

Meer bekijken

In de kijker

Lees meer