Projecten

Projecten

Markiesgebouw Brussel

Het gebouw is opgebouwd rond een centrale binnenplaats, die op het gelijkvloers dienst doet als inkomhal en overdekt is door een koepel met een diameter van 16m.

Stadsfeestzaal Antwerpen

De glazen koepel met bladgoud, de traphal, de oorspronkelijke versieringen, beeldhouwwerken, mozaïeken, muurreliëfs en eiken parketvloer zijn getrouw aan het origineel onder controle van Monumentenzorg herbouwd.

SQUARE Brussels Meeting Center

Door de boomachtige structuur van de gevels en de esthetiek van transparantie en licht, refereert het ontwerp aan landschapsarchitectuur. 

Huis de Corswarem

Het historische herenhuis is het nieuwe hoofdkwartier van de dienst Toerisme en herbergt bovendien een Smaaksalon, waarmee Hasselt zijn status van ‘hoofdstad van de smaak’ alle eer aandoet.

Green House Malmö

De ‘Green House’ van de Zweedse landschapsarchitecte en kunstenares Monika Gora, is ontworpen als een oplossing voor zowel architectonische als landschappelijke uitdagingen.

Achmeatoren, Leeuwarden

De bovenbouw bestaat eigenlijk uit twee volumes die in elkaar zijn geschoven. Een toren van 68 meter hoog schuift in een hogere toren van 114 m. De hoge toren is bekleed met egaal zwart graniete, panelen, de lagere toren met genuanceerd grijs graniet.

Aqua Hotel

De naam verwijst naar het wervelend blauw kunstwerk van Arne Quinze in de patio van het hotel. De creatie van die patio zorgt ervoor dat veel licht tot op de onderste niveaus binnenvalt.

Friesland Bank, Leeuwarden

De glazen koepel, duidelijk zichtbaar in de skyline van de stad, heeft een doorsnede van 28m en is 42m hoog

Stijn Helsen Concept Store

Al tijdens de offerteaanvraag werd er een studie gemaakt om zeker te zijn dat de constructie van de draaideur wel haalbaar was.

Plaatsing

Van het eerste adviserende gesprek tot snelle oplossingen op de werf.

Ontdek meer

Inspiratie

Met glas is veel meer mogelijk dan u denkt. Laat u inspireren.

Ontdek meer

Innovatie

Wij verleggen de limieten. Zodat u kan profiteren van de nieuwe mogelijkheden.

Ontdek meer

In de kijker

Lees meer