Producten

lerobel

Producten

Wij beschikken over een eigen atelier. Daar snijden, slijpen, lagen, harden, buigen, verlijmen en zandstralen we glas tot een oplossing op maat. Met ons machinepark voegen we door te lagen, harden en de juiste coatings, extra functionaliteiten toe aan dat basismateriaal.

Wilt u de beglazing die wij voor u maakten zelf plaatsen?
Prima. Maar wij kunnen u ook alles uit handen nemen.

Isolatieglas

Met de komst van het S-peil zijn de vereisten voor een nieuwbouwwoning sterk aangescherpt. Energiezuinige technieken en materialen vormen nog steeds de basis voor een duurzame woning, maar zijn geen garantie meer op een toereikende energiescore.

Ontdek Meer

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is er in verschillende gradaties. Van een simpele doorvalbeveiliging tot kogelwerend glas dat zelfs geen krimpt geeft als er oorlogswapens aan te pas komen.

Ontdek Meer

Gebogen glas

Gebogen glas heeft een enorme architecturale meerwaarde. Maar naast een architecturale rol, vervult gebogen glas natuurlijk ook andere functies.

Ontdek Meer

Brandwerend glas

De mogelijkheden zijn enorm uitgebreid. Dankzij ons eigen atelier en onze expertise zijn we in staat om volledig op maat te gaan voor uw brandwerende beglazing

Ontdek Meer

Monumentenglas

Dat speciale getrokken uitzicht van vroeger combineren met de technische eisen van morgen. Dat is het doel van ons monumentenglas.

Ontdek Meer

Medische beglazing

Wij helpen u om het maximale uit uw medische beglazing te halen. Of het nu bestemd is voor een onderzoekscentra, operatiezaal, laboratorium of een mobiele onderzoekspo

Ontdek Meer

Interieurglas

Binnendeuren, douchewanden, traptredes, borstweringen, scheidingswanden, spatwanden, toplagen voor meubels… We maken elk type interieurglas voor u op maat.

Ontdek Meer

Zelf een vraag of een complex project?

Ons team van specialisten helpt u graag verder.

Contacteer ons+32 (0)11/28 68 28

Laatste Nieuws

Lees meer