Plaatsing

Plaatsing

Wilt u de beglazing die wij voor u maakten zelf plaatsen?
Prima. Maar wij kunnen u ook alles uit handen nemen.

Ik ben op zoek naar...

Omdat wij de juiste mensen hebben

Wij werken met eigen plaatsingsploegen. Dat geeft u de zekerheid dat vakmannen zijn – ze doen niets anders, dit is hun specialiteit. Het laat ons ook toe om de planning scherp te houden. En kort op de bal te spelen als uw project trager of sneller loopt dan gepland.

Omdat wij de juiste machines hebben

Een raam van een meter bij een meter plaatsen op het gelijkvloers is nog simpel. Een glazen paneel van vijf meter bij vijf op een hoogte van vijf meter monteren, is dat niet. Daarvoor moet u de juiste mensen hebben én de juiste machines. Wij beschikken over een eigen zware kraanwagen om zelfs de meest uitdagende projecten aan te kunnen.

Omdat wij uw zorgen overnemen

Een ruit is iets delicaat. Een beschadiging bij het plaatsen of een raam dat sneuvelt? Als u zelf plaatst, zijn de kosten voor uw rekening. En een plan B ook. Als u het aan ons overlaat, moet u zich er geen zorgen over maken dat alles in orde komt.

Omdat u één aanspreekpunt hebt

Wij leveren, u doet de rest? Dat betekent coördineren en plannen, en dus extra werk voor u. En sowieso sluiten levering en plaatsing nooit perfect op mekaar aan. Weer een gesprekspartner extra waar u rekening mee moet houden. Terwijl wij u een totaaloplossing kunnen bieden. Van het juiste advies tot de eigenlijke plaatsing. Dat werkt een pak makkelijker voor u.

Plaatsing

Van het eerste adviserende gesprek tot snelle oplossingen op de werf.

Ontdek meer

Inspiratie

Met glas is veel meer mogelijk dan u denkt. Laat u inspireren.

Ontdek meer

Innovatie

Wij verleggen de limieten. Zodat u kan profiteren van de nieuwe mogelijkheden.

Ontdek meer

Zelf een vraag of een complex project?

Ons team van specialisten helpt u graag verder.

Contacteer ons+32 (0)11/28 68 28

In de kijker

Lees meer