Moments

Moments

Glas zet op een originele manier mee de toon bij het creëren van de juiste sfeer in huis. Het Lerobel Moments-productgamma zit vol oplossingen die voor een fraaie leef- of werkomgeving zorgen, ook op niet-ooghoogte.

Bovendien kunnen onze glasoplossingen voorzien worden van extra functies, zoals veiligheids- of gebogen glas. Indien gewenst, kunt u ons ook inschakelen voor de plaatsing van uw interieurglas.

Meer weten?

Wenst u meer info over Lerobel Heritage? Neem contact op met onze experten in monumentenglas.

Contacteer ons

OPLOSSINGEN

Interieurglas

Esthetische deuren en wanden – in rechte of gebogen vorm -, balustrades, beloopbaar glas voor trappen en vloeren en zelfs deurbeslag. We beschikken over een eindeloos aanbod in glazen interieuroplossingen op maat.

Gelaagde specialiteiten

Dankzij onze brede kennis van lagen kunnen we heel wat kanten uit. Ook binnen ons Moments-gamma kunnen we deze troefkaart sterk uitspelen voor oplossingen zoals gekleurde folies, ingewerkte inserts met folies, gelaagd figuurglas, crushed glas, schakelbaar glas en zoveel meer.

Zelf een vraag of een complex project?

Ons team van specialisten helpt u graag verder.

Contacteer ons+32 (0)11/28 68 28

Meer dan glas verwerken

80 jaar vakmanschap

We zijn specialist in het verwerken van glas – van eenvoudig tot zeer complex. Al bijna 80 jaar verwerken en bewerken we glas tot op maat afgewerkte producten: snijden, slijpen, lagen, harden, buigen, verlijmen, zandstralen én plaatsen.

Gebogen glas dat ook isoleert. Monumentenglas dat de juiste uitstraling combineert met hedendaagse eisen qua akoestiek. Brandwerend glas dat meer doet dan enkel bescherming bieden. Hoe specifiek uw vraag ook is, we gaan de uitdaging aan om een antwoord op maat te bieden.

Plaatsing

Van het eerste adviserende gesprek tot snelle oplossingen op de werf.

Meer bekijken

Inspiratie

Met glas is veel meer mogelijk dan u denkt. Laat u inspireren.

Meer bekijken

Innovatie

Wij verleggen de limieten. Zodat u kan profiteren van de nieuwe mogelijkheden.

Meer bekijken

In de kijker

Lees meer