Comfort

Lerobel Glaswijzer

in 3 stappen naar een laag S-peil

Download

COMFORT

Comfort omvat vandaag zoveel verschillende aspecten. De ideale binnentemperatuur, de perfecte lichtinval, voldoende afscherming van alles wat zich elders afspeelt… Met Lerobel Comfort kunnen we bovendien ieder raam of glasgevel voorzien van bijkomende eigenschappen zoals veiligheids- of gebogen glas en zo iedere comfortwens afdekken.

Zoekt u nog naar een partij die u kan helpen met de plaatsing van uw isolatieglas? Ons ervaren plaatsingsteam helpt u hier graag mee verder.

Meer weten?

Wenst u meer info over Lerobel Heritage? Neem contact op met onze experten in monumentenglas.

Contacteer ons

Ontdek ons volledige gamma

Download de Comfort-brochure

Download

Isolatieglas

Met de komst van het S-peil zijn de vereisten voor een nieuwbouwwoning sterk aangescherpt. Energiezuinige technieken en materialen vormen nog steeds de basis voor een duurzame woning, maar zijn geen garantie meer op een toereikende energiescore.

De nieuwe uitdaging: hoe wapent u uw woning structureel tegen koude en oververhitting om een optimaal comfort in huis te garanderen? Dat begint alvast door te kiezen voor beglazing die het totaalplaatje dekt.

Sanco Zero

Hoog isolerende beglazing
Meer natuurlijk daglicht
Kleurneutraal aan- en doorzicht.

Ontdek meer

Sanco Sun

Minder energieverbruik
Meer natuurlijk daglicht
Kleurneutraal aan- en doorzicht

Ontdek meer

Sanco Plus

Minder energieverbruik
Meer natuurlijk daglicht
Kleurneutraal aan- en doorzicht

Ontdek meer

Sanco Energy

Zon-regulerend
Minder energieverbruik
Meer natuurlijk daglicht
Kleurneutraal aan- en doorzicht

Ontdek meer

Screenline

Privacy, zonwering en thermische isolatie tussen twee glasbladen. De Screenline beschikt over jaloezieën die ingewerkt zijn in het glas en die elektronisch bedienbaar zijn. Een oplossing die zowel in gevels als in tussenwanden zijn plaats heeft. Lerobel ontwikkelde onlangs de brandwerende versie van de Screenline voor aluminium profielen.

RETROLux

Visueel vergelijkbaar met de Screenline, maar conceptueel helemaal verschillend. De uniek gevormde lamellen tussen de glasbladen worden eenmalig ontworpen op basis van een aantal factoren, zoals de geveloriëntatie, de verdieping, de werk- en stahoogte, en veranderen nadien nooit meer van positie. RETROLux garandeert hierdoor een zeer natuurlijke lichtinval de hele dag en zelfs het hele jaar door.

Zelf een vraag of een complex project?

Ons team van specialisten helpt u graag verder.

Contacteer ons+32 (0)11/28 68 28

Meer dan glas verwerken

80 jaar vakmanschap

We zijn specialist in het verwerken van glas – van eenvoudig tot zeer complex. Al bijna 80 jaar verwerken en bewerken we glas tot op maat afgewerkte producten: snijden, slijpen, lagen, harden, buigen, verlijmen, zandstralen én plaatsen.

Gebogen glas dat ook isoleert. Monumentenglas dat de juiste uitstraling combineert met hedendaagse eisen qua akoestiek. Brandwerend glas dat meer doet dan enkel bescherming bieden. Hoe specifiek uw vraag ook is, we gaan de uitdaging aan om een antwoord op maat te bieden.

Plaatsing

Een aangenamer binnenklimaat? Extra bescherming tegen binnenkomende zon of omgevingsgeluiden? Of wenst u voornamelijk meer privacy te creëren? Wij beschikken over een gamma dat elk hokje afvinkt.

Meer bekijken

Inspiratie

Met glas is veel meer mogelijk dan u denkt. Laat u inspireren.

Meer bekijken

Innovatie

Wij verleggen de limieten. Zodat u kan profiteren van de nieuwe mogelijkheden.

Meer bekijken

In de kijker

Lees meer