Jarenlange ervaring

Onze gespecialiseerde plaatsingsteams met jarenlange ervaring zorgen dat uw glas vakkundig en tijdig wordt geplaatst, ongeacht de moeilijkheid van het project. Bij grotere plaatsingsprojecten bereidt onze projectleider het project tot in detail voor en volgt de werf nadien nauwgezet op.

Hierbij kunnen de teams beroep doen op de technische kennis en vakmanschap van hun collega’s in de glasproductie. Lerobel is immers één van de weinige glasverwerkers die bijna alles zelf produceert en bewerkt. Daardoor beschikt Lerobel ook over alle noodzakelijke hulpmiddelen - zoals kraanwagens, steigers, montagemateriaal, hechtingsmiddelen, specifieke glasreinigers, enz. – en kunnen ze de plaatsing vlot en zonder tijdverlies uitvoeren.

Lerobel’s plaatsingsafdeling staat ter beschikking voor zowel uw nieuwbouw- als renovatieprojecten.

 • Sketching

  Advies, tekenwerk, ontwerp in samenwerking met architect en/of ontwerper

 • Scale

  Opmeten en advies over meeste relevante oplossing

 • Delivery truck

  Levering, uitvoering door eigen plaatsingteam

 • Verification of delivery

  Oplevering, in samenspraak met de hoofdaannemer en de architect

Lerobel beschikt over een eigen plaatsingsdienst

Innovatie, ook in plaatsing

Lerobel kan beroep doen op decennialange expertise en knowhow in glas. Elke dag opnieuw wordt gewerkt om kwaliteit en dienstverlening te verbeteren Zo ook bij de plaatsing van glas. De firma Lerobel komt innovatief uit de hoek met de creatie van haar eigen mini trailer: de Transpobox.

Dit unieke voertuig is klein en veelzijdig inzetbaar. Het kan tot 4 ton transporteren met glasmaten van maximum 4,50 m op 3,21 m. De ruimte achteraan kan zowel een groot metalen glasrek, een vlakke bodem als een gesloten kast meenemen en/of achterlaten.

Beste bouwteam

Het Lerobel Plaatsingsteam maakte deel uit van "Het Beste Bouwteam 2016", dat de renovatie en uitbreiding van de bestaande winkel La Bottega in Hasselt heeft gerealiseerd. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het bouwteam in Limburg dat door zijn samenwerking en de afgelegde weg een meerwaarde creëerde.

Lerobel beschikt over een eigen plaatsingsdienst

Bekijk de video

Neem contact op

U wilt advies voor een nieuw project? U zoekt een bepaald type glas? U wenst meer informatie over een bepaald project?

Contacteer ons Offerte aanvragen
Flanders Investment & Trade