Bijna 80 jaar vakmanschap en expertise in complexe glasverwerking

Lerobel is een specialist in het verwerken van glas – van eenvoudig tot zeer complex. Al bijna 80 jaar verwerken en bewerken we glas tot op maat afgewerkte producten: snijden, slijpen, lagen, harden, buigen, verlijmen, zandstralen én plaatsen.

Door voortdurend te innoveren, kunnen we inspelen op de stijgende vraag naar glas met steeds meer functionaliteit: isolerend, zonwerend, brandwerend, design – en een of meerdere combinaties daarvan.

Eigen productie in eigen atelier door eigen gespecialiseerd personeel

Glass without limits

Lerobel is één van de weinige glasverwerkers die verschillende glassoorten kunnen samenbouwen tot multifunctioneel glas. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Referenties Onze visie
  • Ons vakmanschap en technische kennis van de productie van complexe glasproducten maakt ons tot één van de meest oplossingsgedreven, kwalitatieve en betrouwbare glasverwerkers.

  • Ons breed gamma aan glasproducten laat ons toe om de juiste oplossing te bieden op maat van uw specifieke noden.

  • We zijn één van de weinige glasverwerkers die verschillende glassoorten zelf, in eigen atelier, kunnen samenbouwen tot multifunctioneel glas, of glas te combineren met andere elementen zoals beslag of wanden tot totaaloplossingen op maat.

Lerobel beschikt over een eigen plaatsingsdienst

Glas en plaatsing onder eenzelfde dak garandeert u een vlekkeloze uitvoering en een onverdeelde verantwoordelijkheid. Lees hoe onze gespecialiseerde plaatsingsteams u alle zorgen uit handen kunnen nemen.

Meer informatie
Lerobel beschikt over een eigen plaatsingsdienst

Referenties

Onze uitgebreide lijst van gerealiseerde projecten illustreert ons vakmanschap, technische expertise en kwaliteit.

Alle referenties

Laatste nieuws

Gebogen glas: met coatings is meer mogelijk

Gebogen glas: met coatings is meer mogelijk

Gebogen glas is architecturaal een meerwaarde. Maar als (interieur)architect of glasprofessional kent u ook de nadelen. Slechte isolerende waardes, gevoelig voor reflectie én zonwerend geen toegevoegde waarde. Met onze coatings werken we al die pijnpunten weg. En verruimen we de mogelijkheden voor uw projecten.

Gebogen glas op maat mét coatings? Allesbehalve vanzelfsprekend

Gebogen glas op maat mét coatings? Allesbehalve vanzelfsprekend

Gebogen glas op maat combineren met coatings, het is een hele uitdaging. Maar waar ligt de complexiteit precies? En hoe zijn we tot de oplossing gekomen? R&D-manager Rudi Vaneyck vertelt u er meer over.

Neem contact op

U wilt advies voor een nieuw project? U zoekt een bepaald type glas? U wenst meer informatie over een bepaald project?

Contacteer ons
Flanders Investment & Trade