Kogelwerende deuren en ramen? Een service van glas tot totaaloplossing

U wil de allerbeste materialen om de veiligheid binnen uw gebouw te garanderen. Als innovatieve glasbouwer zijn we niet alleen een expert op vlak van veiligheidsglas. We extrapoleren onze kennis ook naar volledige raam- en deursystemen. Die we op hun beurt ook zelf kunnen plaatsen. Van kogelwerende deuren met print tot kogelvrije ramen met inbraakwerende eigenschappen.

Meer dan alleen glas

Bij Lerobel tasten we niet alleen de grenzen van glas af. Dag in dag uit dragen we dankzij onze intensieve research & development en testings ons steentje bij aan veiligere én visueel mooiere gebouwen.

Zo is kogelwerend glas produceren één ding. Maar kogelwerende deuren en ramen creëren, is nog een pak complexer. Wat hebt u er namelijk aan dat uw glas een gevaarlijk voorwerp tegenhoudt, maar uw profiel er meteen aan is voor de moeite?

Doordat we bij Lerobel samenwerken met professionele profielfabrikanten, kunnen we u een totaalplaatje aan waterdichte, gecertificeerde oplossingen aanbieden. Zodat uw volledige wanden optimaal beschermd zijn volgens de geldende normeringen.Meer dan alleen produceren

Welke eigenschappen u ook aan uw deuren en ramen wenst te geven, u kunt uw ideeën ongeremd aan ons voorleggen. Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerkingen met de beste partners kunnen we een of meerdere stappen verder gaan dan de rest.

Bovendien staan we niet enkel in voor de productie en assemblage, maar kunt u ons ook inschakelen voor de uiteindelijke plaatsing. En dat tegen een zeer competitieve prijs.

Kogelvrije deuren en ramen: alle oplossingen bij één partner

Of u nu bedrijfsleider, architect of projectontwikkelaar bent: u zoekt kwaliteitsgaranties. Wij kunnen u die bieden. Dankzij onze veelzijdigheid geniet u tal van voordelen als klant:

  • Gecertificeerde oplossingen voor uw ramen en deuren
  • Eén centraal aanspreekpunt van advies over productie tot plaatsing
  • Totaaloplossing op maat
  • Geen ellenlange wachttijden

Wenst u meer informatie over een mogelijke samenwerking? Wij staan u graag bij met gericht advies. Contacteer ons vrijblijvend en we bekijken samen de mogelijkheden.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Inscrivez-vous ici et soyez le premier à recevoir nos dernières actualités par e-mail

À l'attention