Glasheldere taakverdeling bij LerobelGroeiwaarts brengt verhalen over innovatie en ondernemen in Limburg. Ook onze samenwerking met het VLAIO-team zet Groeiwaarts in de kijker. 

In 1939 geleden startte Arthur Leroi het glasbedrijf Lerobel. 80 jaar later runt kleinzoon Yannick Leroi het familiebedrijf samen met een externe zaakvoerder Chris Franck. Het blijkt een match made in heaven. Samen zetten ze sinds 2016 de strategie van het bedrijf op punt. Zo zijn ze in contact gekomen met Jef Martens van VLAIO.

Eén van de nieuwe producten is Heritage, ook daar heeft VLAIO ons ondersteund. Heritage is een gamma van monumentenbeglazing waarbij we het authentiek karakter van oude gebouwen combineren met moderne eisen.

“Jef Martens van VLAIO besefte van in het begin heel goed waar we met het bedrijf naartoe willen, wat we nodig hebben. Namelijk een richting kiezen, focus krijgen. Zowel op strategisch niveau als praktisch denkt hij mee na.”

Lerobel is een fantastisch bedrijf”, zegt Chris. “Ik ben als kleine manneke groot geworden met glas. Het is een heel mooi product, glas is mijn passie.” besluit Yannick.Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Inscrivez-vous ici et soyez le premier à recevoir nos dernières actualités par e-mail

À l'attention