Glas lamineren: nieuwe machine geeft ons extra optiesWe breiden ons machinepark uit met een nieuwe vacuümlaminator. Zijn functie? Glas lamineren. Zo zetten we nog sterker in op onze expertise van glas lagen. En verruimen we de mogelijkheden voor uw volgende project.

Gelaagd glas maken, kan u vergelijken met een hamburger maken. U begint en eindigt met een broodje en voegt daartussen verschillende soorten beleg toe. Vervang broodje door glas en beleg door laminaat en u krijgt een idee van wat glas lagen is.

Glas lamineren = extra functionaliteiten

Maar glas lagen is geen kwestie van smaak, maar wel van functionaliteiten. Door een laminaat toe te voegen tussen de glaslaag of -lagen, geven we het eindproduct extra functionaliteiten mee. Zoals kogelwerend of brandwerend.

Wij zijn één van de enige glasverwerkers in de Benelux die die functionaliteiten kan combineren. Deze nieuwe vacuümlaminator helpt ons om een volgende stap te zetten in die expertise. Met deze machine en onze knowhow kunnen we nog specifiekere laminaten maken. En lamineren we glas volledig op maat van uw eisen.

Brandwerend + kogelwerend + …

Daardoor worden zowat alle combinaties mogelijk. Een brandwerende deur die ook bestand is tegen kogels, bijvoorbeeld. Veiligheidsglas gecombineerd met een print. Gelaagde figuurbeglazing voor de restauratiemarkt…

Vroeger moest u keuzes maken. Nu niet meer. Laat ons weten aan welk eisenpakket uw beglazing moet voldoen. En wij werken een gelaagde beglazing uit die doet wat nodig is.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Inscrivez-vous ici et soyez le premier à recevoir nos dernières actualités par e-mail

À l'attention