Lerobel versus Corona: update 19/03Het coronavirus heeft een enorme impact op onze hele maatschappij. Niemand ontsnapt eraan, ook wij niet. Via deze blog willen we u zo goed mogelijk op de hoogte houden van de getroffen maatregelen bij Lerobel.

Productiestop vanaf 23 maart


Veel van onze klanten sluiten de deuren, grote werven vallen stil. Om de veiligheid en gezondheid van onze mensen te garanderen, zetten wij onze productie on hold vanaf vrijdagavond 20 maart. En dit al zeker tot en met 5 april.

Wat met geplande afhalingen?


Afhalingen zijn nog mogelijk tot maandag 23 maart om 16u. Opdat we alles zo veilig mogelijk kunnen organiseren, vragen we u om tijdig onze dienst Expeditie te contacteren. Dat kan nog voor vrijdag 20 maart om 12u op het nummer 011/28 68 27.

Om gezondheidsrisico’s maximaal te vermijden, leveren we begin volgende week de afgewerkte bestellingen zelf aan onze klanten aan. Onze dienst Expeditie neemt hiervoor tijdig contact op.

Ook kantoren gesloten


Tussen 23 maart en 5 april zullen ook onze kantoren de deuren sluiten. Onze salesafdeling blijft slechts beperkt bereikbaar. Voor dringende vragen kan u contact opnemen via info@lerobel.be.

Wij werken alvast toe naar betere tijden


We begrijpen dat deze ingrepen verregaande gevolgen hebben voor u als klant. Gezien de omstandigheden zijn we echter overtuigd dat dit momenteel de enige juiste oplossing is. Zowel voor de gezondheid van onze medewerkers als die van u en uw collega’s.

We doen er ondertussen alles aan om de negatieve gevolgen zoveel mogelijk te beperken. Blijf de laatste ontwikkelingen alvast volgen op deze pagina. En in tussentijd: houd het veilig en blijf gezond, zowel voor u als voor uw naasten.

Het volledige Lerobel-team kijkt ernaar uit om u snel weer verder te kunnen helpen.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Inscrivez-vous ici et soyez le premier à recevoir nos dernières actualités par e-mail

À l'attention