Screenline: isolatieglas, elektronische zonwering en privacy in éénZonwering en isolatie voor de gevel, privacy voor het interieur, zonder ook maar enige vorm van onderhoud? Screenline verzamelt al deze eigenschappen tussen twee performante glasbladen. Bij Lerobel doen we er zelfs nog een schepje bovenop.

Zon tegen zon

De ironie van het lot: het Italiaanse Screenline-systeem maakt gebruik van zonnecellen om de lamellen elektronisch te bedienen en zo het zonlicht buiten te houden. Doordat de lamellen tussen de glasbladen verwerkt zitten, oogt het geheel altijd strak. Zowel langs binnen als langs buiten, in woningen en in grotere gebouwen.

Maar ook in deuren en tussenwanden heeft Screenline absoluut zijn plaats. Denk aan kantoren, ziekenhuizen of andere openbare plaatsen waar er regelmatig nood is aan privacy. Daarnaast is ook de koppeling met een domoticasysteem of sturing via mobiele apparaten perfect mogelijk.

Primeur: brandwerende Screenline by Lerobel

Lerobel is niet alleen exclusieve verdeler van Screenline binnen de Benelux. Wij zetten ook al onze ervaring en expertise in om nieuwe functies toe te voegen aan het systeem.

Zo mogen we na vele intensieve tests aankondigen dat we binnenkort officieel een brandwerende versie van Screenline op de markt zullen brengen voor aluminium profielen. Een door en door secure oplossing voor gebouwen waar brandveilige vluchtwegen een must zijn, zoals ziekenhuizen. Deze ontwikkeling biedt op korte termijn ook oplossingen voor combinaties met houten en sommige stalen profielen.

Welke oplossing past bij uw project?

Zoekt u naar een geschikte oplossing voor uw project? Naast Screenline zijn we ook exclusieve verdeler van RETROLux binnen de Benelux. Het grootste verschil tussen beide producten: RETROLux werkt op basis van een vast, ingenieus uitgedokterd en op maat gemaakt lamellensysteem dat nooit meer bijgesteld kan en hoeft te worden. RETROLux lamellenbeglazing is een ideale projectbeglazing die de licht- en zonnetoetreding op een uitgekiende wijze beheerst, het hele jaar door.

Wenst u graag extra informatie over beide systemen en wil u graag informeren naar de mogelijkheden en prijzen? Neem contact met ons op en we laten snel van ons horen, zodat we uw project van dichtbij kunnen bekijken.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Inscrivez-vous ici et soyez le premier à recevoir nos dernières actualités par e-mail

À l'attention