Isolerend glas met een extreem lange levensduur? In bad getest!Door de jaren heen kan dubbel glas lek worden. Dat is onvermijdelijk. Maar met de juiste kwaliteit en afwerking van isolerend glas is het wel mogelijk om die levensduur sterk te verlengen. Bij Lerobel weten we dat het kan. Meer nog: de tests bewijzen het ook.

168 keer kopje onder

Hoe wordt ons isolerend glas getest op levensduur? Om te beginnen worden de ruiten onder water in een klimaatkast geplaatst. Elke 24 uur loopt de temperatuur er op van -18°C tot 50°C. De dag erna begint de cyclus gewoon opnieuw, en dat 168 keer op rij. Intussen wordt de beglazing bestraald met UV-stralen om het zonlicht te simuleren.

Dergelijke simulatie in een klimaatkast komt overeen met een veroudering van tien jaar in realiteit. Ons glas doorstaat deze extreme testomstandigheden feilloos. Meer nog: zelfs na deze cyclus vijf keer te hebben herhaald, ziet onze beglazing er nog altijd als nieuw uit.

Isolerend glas met een garantie op kwaliteit

Kiezen voor beglazing van Lerobel is dus – op zijn zachtst gesteld – een zeer veilige keuze. Uw klanten genieten veel langer dan de gemiddelde levensduur van hun ramen. Om deze hoge duurzaamheid in de verf te zetten, bieden we dan ook een garantie van maar liefst tien jaar op ons isolerend glas.

Hoe komt het dat ons glas zo goed scoort?

Bij Lerobel beloven we niet alleen de beste kwaliteit, we kunnen ze u duidelijk ook garanderen. Dankzij onze thermoplastische spacer is ons isolerend glas een warmekantensysteem dat extra efficiënt is en bijkomend beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Deze eigenschappen in combinatie met ons hoogwaardig glas, modern productieproces en hoogwaardige coatings (combineer isolatie met verschillende extra functies), maakt dat u met beglazing van Lerobel een écht goede zaak doet, ongeacht uw type van project.

Ook op zoek naar isolerend glas van topkwaliteit?

Wenst u meer info over dit glastype of over wat we voor u kunnen betekenen? Wij laten onze jarenlange ervaring en technische knowhow graag los op uw project. Neem contact met ons op en wij doen de rest.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Inscrivez-vous ici et soyez le premier à recevoir nos dernières actualités par e-mail

À l'attention